Veszélyes vizeken

- azoknak, akiknek az étterme még nem működik öt éve -

Az első 5 év kulcsfontosságú az éttermek “életében”. A megnyitott éttermek közel 80%-a bezár vagy tulajdonost vált ezen időszak alatt.

A sikeres működés a legbiztosabb megoldás ennek elkerülése érdekében.

Hogyan lehet egy étterem sikeres? A megnyitást követően a helyen kívűl szinte minden változtatható, átszervezhető. Ne félj változtatni, ha szükséges! Együttműködésünk esetén személyes megbeszélésünk alapján felmérjük az étterem erősségeit, hibáit, lehetőségeit és részletes akciótervet készítünk a továbblépéshez.

 

Szolgáltatásaink:

  • Étterem audit

  • Üzleti terv

  • Közösségi kommunikáció

  • Professzionális ételfotózás

  • Törzsvendég rendszer

  • Tematikus napok és rendezvények

  • Felszolgáló training

Screenshot 2019-01-24 at 15.54.56.png