Screenshot 2019-01-10 at 18.45.40.png
Screenshot 2018-12-07 at 11.38.09.png

Ma a vendéglátás az egyik legkockázatosabb szektor. A megnyitott éttermek közel 80%-a bezár, vagy új tulajdonoshoz kerül az első 5 éven belül. A bukásnak számos oka lehet, de ezek többsége elkerülhető szakértői közreműködéssel.

 

A restaurANTS csapata olyan teljes körű megoldást kínál ügyfeleinek, mely lefedi az étterem marketing spektrumába tartozó feladatok mindegyikét a helyszín kiválasztásától az üzleti terv elkészítésén vagy akár a pincérek tréningjén keresztül, a kommunikációs feladatokig. A kínált szolgáltatásaink részletes leírását itt találod.

 

  • Ha az éttermed olyan, mint a családtagod….

  • Ha igazán hiszel benne, nemcsak csinálod…

  • Ha az elvárásaid másokkal és magaddal szemben is a maximumon vannak

  • Ha nemcsak kiszolgálni és jóllakatni akarod a vendégeidet…

  • Ha a stílus is számít…

  • Ha építesz a bizalomra...

  • Ha mersz egyedi lenni...

 

….akkor bennünk társat találsz a sikeredhez!!

 

 

Közel harminc éve közreműködünk cégek arculatának kialakításában, éttermek, szállodák, intézmények teljes körű marketing,  protokoll és rendezvényszervezői feladatainak ellátásában, a Sheraton Hotels Észak-Amerikai arculatváltásának tervezésétől és lebonyolításától kezdve a magyarországi COOP üzletlánc piaci bevezetéséig.

 

Cégünk két vezetője dr. Steigerwald Erika és Végh Attila.

1930595_23640322331_7990_n.jpg
Végh Attila
Ügyvezető igazgató
Era CV kép.png
dr. Steigerwald Erika
Ügyvezető igazgató

Attila, aki nemzetközi pénzügyi és közgazdász diplomával rendelkezik,  már az 1990-es évek közepén reklámügynökségének vezetőjeként frontembere volt az internetes kereskedelem és marketing magyarországi bevezetésének, majd Észak-Amerika egyik legnagyobb reklámügynökségének, az Ogilvy and Mather-nek torontói médiaigazgatója lett.

Dolgozott New Yorkban a WPP-nek, mely a világ legnagyobb marketingkommunikációs cége volt. Ügyfelei közé tartozott többek között a Sheraton Hotels, a Kraft, a Jaguár, a Microsoft.

A kulinaritás odaadó szeretete ösztönözte arra, hogy tudását és tapasztalatát éttermek sikeresebbé tételére is fordítsa. A körültekintő precizitás és maximalizmus megtestesítője.

Erika kommunikációs szakember és rendezvényszervező. Mind a közszférában, mind a magánszektorban vezető pozícióban aktívan tevékenykedett hosszú évekig. Munkáinak fősodrában kommunikációs stratégiák kialakítása, új kapcsolatok kialakítása, együttműködési hálózatok, illetve közösségek létrehozása, protokoll feladatok professzionális szintű elvégzése állt.

Számos komplex rendezvény szervezése és lebonyolítása fűződik a nevéhez. Igazi csapatjátékos és motivációs szakember, a mosolygó optimizmus.